lista cu exmoscopolisti

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

lista cu exmoscopolisti

Mesaj  Admin la data de Dum Oct 28, 2007 2:26 pm

Nico
Eugen
Cristina
Elena
Gaby
Diana
Alina - Tulcea
Adel
Elda
Simo
Ingy
Irman
Cosmin
Nicu
Mona
Diana...si nu ma repet
Dan
Cosmin ... parca il chema pe tipul pe la Buc
Mihaela
Murzea
... si lista ramane deschisa

Ultima editare efectuata de catre in Dum Oct 28, 2007 2:39 pm, editata de 1 ori

Admin
Admin

Numarul mesajelor: 7
Data de inscriere: 27/10/2007

Vezi profilul utilizatorului http://exmoscopoleanu.forumotion.com

Sus In jos

analiza detaliata

Mesaj  Admin la data de Dum Oct 28, 2007 2:39 pm

Nico - sa ma ajute cineva aici...nu cunosc prea multe detalii, doar faptul ca probabil era prea "buna" si nu putea cineva sa se concentreze Razz
Eugen - nu se ridica la standerdele "moscowpolice" dar e suficient de bun pentru KOBER -Romania. Da cine .... mea e m......... sa stabileasca standarde, ea se ridica la anumite standarde??
Cristina - i s-a acrit sa citeasca articole decupate din ziare si pe romaneste si-a bagat piciorul si a plecat
Elena - a avut "nesimtirea" sa nu se lase calcata in picioare de una care vindea cartele de 2 $
Gaby - nu se ridica la standerdele "moscowpolice" asa ca a plecat la BRD
Diana - idem si la fel ca la Gaby
Alina - si-a bagat piciorul si a plecat la Bancpost
Adel - i s-a acrit de unii nebuni/nebune si a plecat
Elda - s-a duc sa poiecteze case (cand o sa imi fac una la ea o sa apelez)
Simo - e pe undeva pe la Bancpost.....probabil ca nici ea nu se ridica la standardele .... firmai mai sus amintite
Ingy - nu era bun manager asa ca au luat-o cel de la magazinuldecredite ca si Director filiala Constanta
Irman - nu era un bun consultant si inregistra abateri de insubordonare fata de Manageri asa ca l-au luat unii de la Millennium Bank
Cosmin - nu era bun manager, asa ca a fost angajat ca si director de vanzari de catre o firma cu rulaje de peste 2 miliarde lunar

Ultima editare efectuata de catre in Dum Noi 04, 2007 3:06 am, editata de 1 ori

Admin
Admin

Sus In jos

prost management

Mesaj  Alibaba la data de Mar Oct 30, 2007 8:29 am

De ce nu o spunem pe aia dreapta? Toti care au plecat aveau salarii foarte bune, masini(Aveo, Opel, Feelander etc) conditii super, etc
Cauza reala este proasta conducere..asa zisii manageri....de departe cei mai slabi pe care i-am vazut vreodata...jigniriile aduse de acestia ( bine gandite si spuse cu un scop..). De la a citii 400 carti de management si a fii un bun manager este cale lunga....Oricum , a fost o perioada cand chiar se muncea cu drag....si inceputul declinului coincide cu sosirea in firma a unei persoane care este de departe cea mai manipulativa, pupincurista, mai completati si voi.........singurul scop si singura realizare a fost destabilizarea climatului si invrajbirea colegilor...ca de alte realizari nu imi aduc aminte...rezultate profesionale 0(zero)..ba din contra...catastrofale as spune....Au ramas in firma acum MERCENARII, PROFITORII si PUPINCURISTII( ehh nu chiar toti..)....care spun "managerilor" exact ce vor sa auda, stiind ca aia sant prea fraieri sa vada REALITATEA....Asta e ..toti primim in viata odata si odata exact ce meritam...

Alibaba

Numarul mesajelor: 4

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

erata

Mesaj  Admin la data de Dum Noi 04, 2007 3:02 am

cer scuze public domnisoarei Elda pentru ca am subevaluat constructiile pe care le proiecteaza si ca sa folosesc cuvintele ei va prezit citatul urmator:"eu nu proiectez case, eu proiectez blocuri" Wink, eu ii doresc sa proiecteze o casuta cat Casa Poporului.

Admin
Admin

Sus In jos

Lideriiii?????

Mesaj  Alibaba la data de Lun Noi 05, 2007 4:44 pm

....."Cu sediul central in Constanta, Moscopolis Business Agency a inceput sa se dezvolte ca o firma de consultanta la nivel local. In timp scurt si-a consolidat pozitia de lider orientandu-se prin proiectul de dezvoltare regionala si asupra extinderii teritoriale, pentru a putea veni in sprijinul clientilor cu un nou concept de consultanta diversificata...".....sursa www.moscopolis.ro
Lideriiiii????lideri la ce??? intre firmele de consultanta din Constanta??? cred ca astia nu stiu ce inseamna consultanta....daca vor sa vada ce inseamna o firma de consultanta sa mai ia lectii de la Pseudonim, PMS, etc firme cu adevarat de consultanta..si sa nu vorbesc de greii in domeniu...
Astia clar au un complex de superioritate...pacat ca acolo de sus nu au ochi sa vada cat de mici sunt.....

Alibaba

Numarul mesajelor: 4

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

completare

Mesaj  pamir la data de Mier Noi 07, 2007 4:52 pm

Mi-a placut denumirea "moscow police". Ce sa zic!! Au dreptate. N-am vazut in viata mea manageri mai prosti decat L.B. si D.B.(sora lui).
TOTUL acolo era o problema. Din orice nimic ei faceau o mare problema. Daca ziceai ceva, cum crezi tu ca s-ar putea rezolva o situatie, incepeau cu SF-urile:"de ce zici, esti insubordonat, cum iti permiti", daca nu ziceai ceva, de ce nu zici si tot asa....
Daca el stabilea ceva, adoua zi se razgandea, zicea ca nu a decis el asa ceva, a treia zi revenea la ce a spus initial si tot asa.....
Nu era niciodata de vina pentru deciziile luate. Spuneti-mi si mie ce fel de manager este ala cre nu-si asuma responsabilitatea a ceea ce decide?
Ii vorbeste pe toti angajatii care au plecat. Cata lipsa de barbatie! De asta a aparut site-ul asta, pt. ca toti si-au auzit vorbe.
Si toti cei care au plecat au fost apreciati de alti angajatori pentru posturi mult mai bune.
L.B. ii promova, aprecia numai pe profitori, mincinosi si pe "actorii" care se laudau cu orice ocazie. Acolo nu trebuia sa-ti vezi de traba ta ca sa fii apreciat. NU!!! Trebuia sa faci valuri! Daca nu=esti neimplicat.
Cei care au plecat nu au rezistat mai mult de cateva luni in firma aia. Unii au plecat chiar inainte de a-si gasi un alt loc de munca pentru ca au avut COLOANA VERTEBRALA si nu s-au complacut sa fie tratati in orice fel de unul care habar n-are pe ce lume este.
Domnilor, ESTE UN FILM DE GROAZA LA MOSCOPOLIS!!!

pamir
Vizitator

Sus In jos

..... And the story begins..... Saga Mioritica - EPISODUL 1

Mesaj  Gothic - la data de Vin Noi 09, 2007 8:14 pm

Va rog sa nu-mi plagiati inventia Smile . Mosco(W)poli(ce) imi apartine si o sa o patentez Smile

Salutare tuturor si bine ati venit in minunata lume a sclavilor pe plantatie.

Probabil dintre cei care citesc sau posteaza pe acest forum se afla si persoane care nu cunosc (inca) mediul moscopolit din care o parte dintre noi ne-am retras. Cu sigurantza vor fi unii care vor critica si vor spune multe lucruri care sa contrazica ceea ce se spune aici.

WHO GIVES A FUCK!!!!!!

Noi am fost acolo. Am trecut prin asta asa ca pana nu o sa fie direct implicati sa taca daca nu au nimic de spus cu adevarat la subiect.

Asta in loc de introducere si preventiv pentru ceea ce v-a urma. Daca o sa urmeze ceva.

Deci........ dragii mei...... am fost candva o mana de oameni adunati de pe ici colo si angajati cu fast la una dintre firmele care la vremea respectiva se vroia a fi un important jucator in devenire pe piata de specialitate din Constanta si Romania.
Fac parte din primul val asa ca stiu cine a deschis seria demisiilor si cunosc o serie de lucruri ascunse.

THE GAME AND THE PLAYERS.........

Hai sa dam si niste explicatii acum.
Draftul......... ‘nea caisa asta de L. B. (vroiam sa mai pun inca 2 de "a" dar ma abtin lol! )....... se apuca si face “scout”-ing cu ajutorul unei firme care se ocupa de recrutare in vederea alcatuirii unei formatii (care sa danseze cum canta el) de prima mana. Procedura era simpla. Anunt in presa locala....... si erai (sau nu) selectat pentru o serie de teste care mai de care mai psihologice de ziceai ca urmeaza sa pilotezi cine stie ce nava spatiala Laughing ..... glumesc acum....... Ideea era ca s-a vrut o recrutare profesionista. Cu softuri, cu teste cu tot tacamul. Cred ca daca insistau cu testele alea mai mult reuseau sa afle si ce visez noaptea si nu-mi aduc aminte dimineata Laughing La o prima vedere erai impresionat si la urma urmei de ce sa nu fi. Profesionist tata. Ca afara. Interesanta idee. Pe de alta parte iti mai crestea si increderea in sine daca erai admis pentru ca trecusei printr-un sistem de drafting inedit (inca) la noi. (inedit nu e chiar corect dar macar FOARTE RAR INTALNIT). Oricum felicitari echipei care s-a ocupat de recrutare.
Dupa sedinta asta urma interviul cu "the EL". Bastan mare taica........ statea la birou si se chinuia sa puna intrebari care mai de care mai citate din carti mai mai o impresiona audienta. In fine cei care stiu despre ce vorbesc inteleg ce vreau sa zic.

Bun…. A trecut si interviul final si ne-am angajat. Nico- Imobiliare, Ingy – Retail si Eugen – Corporate, Bursa, Sursa, Cursa........ si draq mai stie ce.......... nu prea era sigur el. In orice caz......... cu toti eram angajati pe post de ...... citiori de presa. Mai exact de articole decupate cu multa grija din presa nationala si care ne erau servite pe post de mic dejun, pranz si cina........... OMFG affraid . Ma intreb si acum cui dracu ii foloseau mizeriile alea pentru ca a doua zi sa fiu al naibii daca-mi mai aduceam aminte ce scria acolo. Si nici nu foloseau la nimic 90% ele. Nu asta e problema insa. Erau niste informatii mai mult sau mai putin utile si nu stricau macar sa le citesti dar......... de aici si pana la a face mape intregi de “Paper-Cut”-uri dinastea de nu mai stiam pe unde sa la mai ascund ca erau pe peste tot....... e cale lunga. Dupa 2 saptamani chiar deveneau inutile. (niciodata nu mi-a scapat rubrica cu “fata de la pagina 5”...... cred ca le pastra pentru el Embarassed Suspect
In fine........ am fost 3 si ........ am devenit 4. Dupa cateva zile a aparut Cosmin. El a trebuie sa se ocupe de departamentul comercial. Si asa dragii mei...... am devenit cei 4 muschetari. The FIRST WAVE.

......... 2 be continued.........

Gothic -
Vizitator

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum